KLUB PROSTOR Jeboton večer, pa Jugoton slušaona!

Veliki petak postaje još veći uz predstavljanje JeboTon bendova i Jugoton slušaonu!

Klub Prostor – ‘CeZam’ Čakovec i Udruga mladih ‘3FF’ Čakovec pozivaju vas na zanimljivu kombinaciju instrumenata, glazbe, planeta i mamlaza te predstavljanje novog albuma Porta i Peglice.

Porto Morto

Jedan je od članova JeboTon kolektiva, te nakon 6 godina rada objavio je istoimeni debitantski album. Krajem 2016. zagrebački bend je objavio svoj debitantski album ‘Porto Morto’ koji je vrlo dobro prihvaćen i od strane kritike. Album je, prema mnogima, jedno od najboljih novih domaćih izdanja u prošloj godini. Do sada odradili masu koncerata doma i u regiji.

Peglica i Komandos

Prije mnogo godina, Komandos uze elektrosintersajzer i pretvori naše Kefterijance u ljude, te ih Peglicom pošalje na Zemlju. Dr. Porno von Išter, Prof. Cvilgad, Vuljakomba Đeretvaž, Rštr i Feget Nebesky putuju Zemljom u Peglici kako bi ljudima priuštili nova iskustva i predstavili znanja prikupljena na njihovim avanturama. Možete očekivati gitare, bubnjeve, orgulje, vokale, crve s Ištera, ukazanje velikog Stjepana Majora, priče o crnoj rupi i još mnogo toga…

Sfumato

Također sastav od trojice članova JeboTona. Sviraju pretežno instrumentalni schizo-funk. Do svojih melodija dolaze zabijajući se u objekte koji im priječe put kojim koračaju u potrazi za vlastitim smislom i mislima. Njihova glazba odraz je promjene, melankolije i neuroze što prožima život u današnjim zbunjujućim vremenima.

FEEL THE YUGO BEAT

Nakon svirke zabavlja vas DJ KNINJAH uz retro prizvuke 60ih, 70ih, 80ih i početka 90ih legendarnih ‘faca’ i bendova iz stare Yuge. Tematika je bazirana na jednoj od najvećih diskografskih kuća na ovim prostorima – JUGOTON.

Puštat će se najveći hitovi Bisera Veletanlića , Mikija Jevremovića, Đorđa Marjanovića, Josipe Lisac, Nade Knežević. Betty Jurković, Mirzinog jata , ITD Band, METAK 1980, Idola, Šarlo Akrobata, Atomsko Sklonište, Električni Orgazam i mnogih drugih..

START: 22:00
DONACIJA: 25 kn

https://www.facebook.com/PROSTOR.CK
https://www.facebook.com/Udrugamladih3FF
https://www.facebook.com/cezamprostor
https://www.facebook.com/groups/PROSTORCRO/

Program podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije