RTL Direkt proslavio dvije godine emitiranja!

Dnevni late night news magazine RTL Direkt urednika i voditelja Zorana Šprajca je proslavio drugi rođendan! U protekle dvije godine RTL Direkt je postao jedna od najgledanijih i najrelevantnijih informativnih emisija hrvatskog medijskog prostora, a urednik i voditelj emisije jedan od najpopularnijih i najcitiranijih lica malih ekrana.

“Ovo su bile dvije najuzbudljivije godine moje karijere. Nisam nikada radio takav format emisije, niti je na tržištu bilo takvog formata. Priznajem, bilo je mnogo neizvjesnosti dok sam ulazio u ovaj projekt, ali s druge strane to je bio izazov kojem nisam mogao odoljeti. Sam sam sebi rekao, ‘nakon ovoga ili pukovnik ili pokojnik’.

Željeli smo napraviti iskorak u domaćem informativnom eteru i smatram da smo u tome i uspjeli. Naravno, ničeg ne bi bilo bez mog sjajnog tima”, kazao je slavljenički raspoložen Zoran Šprajc koji je tijekom ove dvije godine, zajedno s urednicama Mojmirom Pastorčić i Dankom Derifaj, svake večeri gledateljima donosio pregled najvažnijih događaja dana u širem i drugačijem kontekstu.

Uz RTL Direkt je u prosjeku 400 tisuća gledatelja, a popularnost Zorana Šprajca i RTL Direkta dokazuje i osvojena Večernjakova ruža za TV osobu godine, odnosno za najbolju televizijsku emisiju. RTL Direkt će i dalje nastaviti donositi vijesti, reportaže i priče, svakog tjedna od ponedjeljak do četvrtka u 22:15 na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije