Vijesti / Društvo
Društvo
ZA LJEPŠI PARK U ČAKOVCU 'Klupice prijateljstva' u novom ruhu

ZA LJEPŠI PARK U ČAKOVCU 'Klupice prijateljstva' u novom ruhu

Danas u kasno prije podne su neki od učenika volontera iz čakovečke Gimnazije, Graditeljske škole Čakovec i Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec počeli oslikavati klupice u Perivoju Zrinskih u Čakovcu.

– Danas oslikavamo pet klupica kod ulaza u park lijevom stranom gdje je dječje igralište- rekla nam je Monika Malenica, voditeljica projekta 'Klupice prijateljstva' koji traje od 15. veljače do 15. lipnja ove godine kada treba biti oslikano 17 klupica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tome je prethodilo još šest radnih akcija u travnju kada su se brusili njihovi metalni i drveni dijelovi. Akcija je sastavnica građanske akcije koju provodi udruga Zora u suradnji s Graditeljskom školom Čakovec i njenim Učeničkim domom te Gradom Čakovcem.

Ova građanska akcija odgovor je na jednu od definiranih potreba projekta 'Moje mjesto u zajednici', a to je uređenje klupica na području Perivoja Zrinskih Čakovec kroz svrhu povezivanja građana, udruga i institucija kako bi vratili parku percepciju 'sigurnog mjesta, ugodnog i pogodnog za boravak i druženje mladih i građana.

Mladi vjeruju kako će klupice dugo, vrlo dugo sjati sjajem koji su počele dobivati danas i narednih dana.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!