POLICAJCI Damir i Vjeran pronašli Martu na Totomoru u zapuštenom objektu

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se noćas, 11. svibnja oko jedan sat nakon ponoći iz obiteljske kuće u Totovcu, u nepoznatom smjeru udaljila 15-godišnja Marta Gluhak. Odmah se krenulo u pretraživanje terena, a policijske ophodnje na terenu su dobile poseban zadatak da krenu u potragu.

>>> NESTALA Marta Gluhak iz Totovca, policija moli za pomoć!
>>> PRONAĐENA nestala Marta Gluhak (16) iz Totovca

Policijski službenici Damir Klobučarić i Vjeran Topolnjak iz Policijske postaje Čakovec prvo su detaljno pretraživali teren oko Totovca. No, djevojci ni traga. Nisu samo tako odustali. Na vlastitu incijativu krenuli su prema napuštenom objektu uz tamošnju šljunčaru – Totomore.

Radi se o objektu koji je nekada bio mjesto okupljanja brojnih kupača i gostiju a sada je u derutnom stanju. Pretragom prostorija ugledali su ljestve koje su bile prislonjene na zid i popeli se u potkrovlje.

U jednoj prostoriji našli su Martu Gluhak – živu i zdravu. Odmah su joj pružili prijateljsku ruku i djevojku vratili obitelji. Koji je razlog njezinog nestanka nije nam poznato i ne želimo u to ulaziti. Želimo pohvaliti policijske službenike Damira i Vjerana koji ni u jednom trenutku nisu gubili nadu i vjeru da će Martu pronaći živu.

Uspjeli su u tome, pa s ponosom mogu sada reći kako im je ovo jedan od najljepših dana u policijskoj službi.

Cijelu priču o ovom događaju donosimo krajem svibnja kada PU međimurska i portal eMedjimurje.hr ponovno kreću u zajedničku, sada već tradiocionalnu akciju izbora Naj policajac Međimurja. Damir i Vjeran bit će junaci naše prve priče.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije