PODTUREN Limena glazba povodom Majčinog dana ispunila Društveni dom

Da se u Limenoj glazbi Općine Podturen, koju vodi prof. Antonio Baranašić doista puno i marljivo radi, dokaz je prepuna dvorana ljudi. Naime, ove nedjelje, 14. svibnja, i to samo nakon dva tjedna od njihovog velikog godišnjeg koncerta, Limena glazba organizirala je priredbu kojom su proslavili Majčin dan.

Izveli su četiri prigodne pjesme, a da bi još više razveselili svoje mame priredili su im i nešto novo. Zvuk njihovih limenih instrumenata svojim prekrasnim glasom obogatile su i njihove pjevačice Klara Sokač, Vinka Holjevac i Valentina Jalšovec.,

Ta kombinacija bila je razlog mnogih suznih očiju u ganutoj publici. Kao gosti na priredbi nastupili su još i Pjevački zbor OŠ Podturen, učenici Područne škole Miklavec s prigodnim recitacijama te folklorna grupa OŠ Podturen.

Za kraj su pripremili i rođendansko iznenađenje za jednog njihovog člana. Karlo Beličanec, kojemu je u nedjelju bio rođendan, ostao je zatečen kad ga voditeljica Edita Strnad zamolila da dođe na pozornicu kako bi mu uručila rođendanski poklon, dok mu je kolega na trubi, Mateo Drk, odsvirao rođendansku čestitiku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije