Vijesti / Društvo
Društvo
OBITELJ JAKOPIĆ zahvaljuje svijetu

OBITELJ JAKOPIĆ zahvaljuje svijetu

Pogled i jaka vjera u sutra rasli su na samozatajnosti i velikom poštovanju prema tradiciji i radu čiji su plodovi postajali sve vidljiviji sredini te radost mladim i starim Jakopićima. Kad smo na prvom katalogu vinarije hrabro istaknuli poruku "Umjetnost stvaranja vina", obitelj je znala da nam za tu tvrdnju treba potvrda istinskog autoriteta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako se u sauvignonu ostvarujemo decentnom kreacijom koja u punini odražava zemlju i strast osoba koje ga stvaraju, u rajnskom rizlingu kraljevskim izdanjem našeg vinograda, a u silvancu zelenom vinom elegantne svježine i prozračne đezerske duše, tek smo graševinom stvorili postojano vino s međimurskim identitetom i potkom stoljetne tradicije obitelji.

Kad nam se 2015-te dogodila izborna berba prosušenih bobica, spoznali smo kako je rođena tekuća ljubav i oda zahvalnosti našim precima i prijateljima. Nedostajala je samo objektivna potvrda da nam se posrećilo veliko vino. Prije nekoliko dana na naše imanje stiglo je priznanje svijeta sažeto u Decanterovu platinastu medalju iz Londona.

Sve odjednom ima drugi smisao i vrijednost, a od svega najglasnije i najhitnije imamo se potrebu zahvaliti nebu, prijateljima i ocjenjivačkom panelu Decanter World Wine Awards. (Obitelj Jakopić)

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!