VRATIŠINEC ZASLUŽUJE VIŠE! Predstavljen program OO SDP-a

Minulog četvrtaka Općinska organizacija SDP-a Vratišinec u Domu kulture Dr. Vinko Žganec u Vratišincu predstavili su svoj program i prezentirali svoje kandidate za izvršnu vlasti u Općini.

Na samom početku u odlično organiziranoj akciji svi posjetitelji su mogli izmjeriti tlak i šećer, a nakon toga je kandidat za načelnika Općine Vratišinec Damir Perhoč predstavio sebe kao kandidata, svojeg zamjenika Božidara Korbelja i izborni program u kojem je istaknuto ono najbitnije, a to jest da Vratišinec zaslužuje više!

Svoje izlaganje o radu u Općinskom vijeću i minusu o poslovanju Općine sve nazočne upoznala je predsjednica Općinske organizacije SDP-a Vratišinec, nositeljica liste SDP-a Vratišinec i vijećnica u Općinskom vijeću Biserka Tarandek.

Samom predstavljanju nazočili su i kandidat za župana Međimurske županije Mladen Novak, njegova zamjenica Boška Ban Vlahek, kandidatkinja za načelnicu Općine Šenkovec Ružica Sermek, kandidat za gradonačelnika grada Mursko Središće Mario Nerer i njegova zamjenica Renata Kovačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije