GLAMOUR Gabrijela Kanižaj sa svojim kreacijama na izboru Miss Međimurja

Dizajnerica Gabrijela Kanižaj svojim modnim kreacijama uveličat će izbor Miss Međimurja 9. lipnja u sportskoj dvorani hotela Panorama u Prelogu.

Na tebi je red da budeš najljepšaglavni je moto mlade i perspektivne modne dizajnericeGabrijele Kanižajiz Svete Marije koja je velika zaljubljenica u modu, a sama voli reći da je tu sklonost naslijedila od svoje prabake koja je također bila švelja.

U modnim vodama uspješno pliva već dvadeset godina, a zadnjih deset godina i profesionalno se bavi kreiranjem ženske odjeće. Otvorila je vlastiti Krojačko Modni Salon g BLUE u Svetoj Mariji u kojem je i stilistica i dizajnerica, krojačica i šivačica. Sve radi sama i s puno ljubavi. Redovito sudjeluje na modnim revijama i sajmovima vjenčanja, a broj zadovoljnih klijentica iz dana u dan raste.

U svojim je najranijim počecima šivala svu žensku odjeću, a u posljednje se vrijeme posvetila svečanim večernjim haljinama i vjenčanicama. U svom radu poseže za najfinijim i najkvalitetnijim materijalima, svilama, čipkama, šifonima i brokatima, a u njenom je salonu svaka žena posebna jer svaka je haljina unikatna, rađena po mjeri.

Za nju biti moderan ne znači pratiti najnovije trendove već prije svega stvoriti svoj vlastiti stil.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije