TLZP Nives Celzijus pobjednica, Bojan Jambrošić drugi

Bojan Jambrošić kao The Cranberries nastupio je u finalu showa ”Tvoje lice zvuči poznato”. Izveo je jednu od najemotivnijih pjesama ove sezone, a njegov je nastup bio u skladu s tim.

Do sada u najgledanijem i najzabavnijem showu nismo imali priliku vidjeti Dolores O’Riordan iz rock sastava The Cranberries koju je Bojan utjelovio. Pjesmom ”Zombie” izveo je premijeru, na sveopće oduševljenje.

– Nešto drugačije i zanimljivo. Bojan Jambrošić kakvog ga nismo uspjeli vidjeti do sada, bio je komentar trećeg finalista showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Odjeven i obojan u brončano zlatnu boju od glave do pete Bojan dao je sve od sebe u svom posljednjem nastupu. Iako nije imao koreografije Bojan je imao težak vokalni zadatak. Uz to, pjesma ”Zombie” protestna je i govori o sukobima u Sjevernoj Irskoj tako da je ovaj nastup imao duboku emotivnu poruku.

Odluka je bila između četvero finalista ove sezone. Uz Bojana, Mario Roth je utjelovio Madonnu, Nives Celzijus je nastupila kao pretposljednja finalistica, a iza nje se još predstavila Mia Anočić-Valentić kao Kylie Minogue.

Upravo je između Nives i Mije bilo tijesno, a bodovi natjecatelja odlučili su o pobjednici. Nakon ocjena žirija Mia je imala 45 bodova, a Nives 49. Nakon što su svi kandidati odlučili kome će dati dodatnih pet bodova ispostavila se finalna situacija.

Nives Celzijus pobijedila je sa 64 boda. U posljednjem trenu, nakon bodova Daniela Bilića Bojan Jambrošić došao je na drugo mjesto s 57 bodova. Na trećem je mjestu Mia s 55, a na četvrtom Mario Roth koji ima 42 boda.

Pobjednica Nives imala je pravo odabrati kome će Nova TV u njeno ime donirati 40 tisuća kuna. Odlučila se za Udrugu ‘‘Debra”, to je Društvo oboljelih od bulozne epidermolize koje promovira društvo bez predrasuda, a organiziraju pomoć i podršku oboljelima od rijetkih bolesti.

U trinaest epizoda show ”Tvoje lice zvuči poznato” zabavljao nas je, razveseljavao, navodio na ples i pjesmu, budio u nama emocije i svake nedjelje držao uz male ekrane. Kroz svo su vrijeme propagirane su pozitivne poruke, a show je bio i ostao humanitarnog karaktera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije