PARKING PROBLEMI Zbog 10 kuna ‘otjerali’ stanare

– Grad Čakovec u suradnji s GKP ČAKOM d.o.o. u subotu, 10. lipnja u vremenu od 15 sati do 21 sat organizira naplatu parkiranja u okviru održavanja koncerta Đorđe Balaševića, na prostoru SRC Mladost Čakovec (zelene površine i uređena parkirališta), izvijestili su iz Čakoma.

Prostor oko sportskog kompleksa SRC Mladost, točnije Športska ulica pretvorio se u posebnu zonu naplate sukladno zaključku gradonačelnika Stjepana Kovača koja je bila obilježena posebnom signalizacijom. Športska ulica u tom vremenu bila je zatvorena na tri punkta i to kod Lesnine, vrtića Cipelice i KTC.

– Dozvoljen ulaz u vremenu od 15 sati do 21 sat imat će samo gosti koncerta uz naplatu parkiranja u cijeni od 10 kn. Molimo vas za razumijevanje i pridržavanje postavljene prometne signalizacije, najavljivali su iz Čakoma.

To je tekst obavijesti koji je našim posredstvom objavio Grad Čakovec. I sve je, kako kažu, besprijekorno funkcioniralo jer je parkirnih mjesta bilo za sve. No, postoji ona druga stana. Neupućeni ili oni kojima je 10 kuna ovoga puta bio ‘veliki’ trošak svoja su vozila ostavljali u Ulici Ivana pl. Zajca, iskoristivši svako slobodno mjesto, a bilo ih je podosta, no to su bila parkirna mjesta stanara koji u tom vremenu nisu bili kod svojih kuća.

Povratkom im nije ništa drugo preostalo nego potražiti druga slobodna mjesta u gradu, a bilo je i onih koji su uzurpirali zelene površine. Ono što je najinteresantnije u tome, bili su stanari Zajčeve koji su po koncertu ili danas ujutro ‘skupljali’ svoja vozila po gradu.

Drugi, pametniji od svih, će opet reći – po čemu su gosti Čakovca znali da su to parkirna mjesta za stanare!?

Sve u svemu, to su problemi koji se javljaju sa svakim većim koncertom i u dvorani Graditeljske škole, no ovoga puta je Grad za 10 kuna ponudio komfor parkiranja koji je nekima bio preskup.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije