ČAKOVEC Otvorena nova Igraonica i rođendaonica Leporelo

U Čakovcu je u srijedu, 14. lipnja 2017. na adresi Otokara Keršovanija 1, otvorena Igraonica i rođendaonica Leporelo. Koncept same Igraonice i rođendaonice osmislila je Tea Srpak.

– Želim Igraonicu koja je društveno korisna, nikako ne želim raditi kompromise u svrhu profita. Uvjerenja sam da su zabavne igre najprirodniji način usvajanja novih znanja i vještina, i stoga u ponudi Igraonice imam bogati sadržaj namijenjen razvoju fizičkih, kognitivnih i socijalnih vještina djece kroz komunikaciju i igru s vršnjacima.

Također želim da se Igraonica Leporelo razlikuje od ostalih igraonica u gradu. Glavni cilj je da jedna teta čuva najviše četvero djece, takav koncept je osmišljen nakon razgovara s brojnim tetama iz vrtića i animatoricama iz igraonica. S obzirom na to da je u Hrvatskoj postao standard da u vrtiću prosječno jedna do dvije tete čuvaju dvadesetero i više klinaca, a u igraonici jedna animatorica zna biti prepuštena nadziranju i do tridesetero djece u Leporelu ćemo se pokušati odmaknuti od Hrvatskog standarda – kaže Tea Srpak.

Tijekom prva prvog dana Igraonica je radila po principu besplatnog članstva kako bi se roditelji i djeca mogli upoznati sa prostorom i slobodno izabrati i isprobati igračke. Cijena Igraonice će se plaćati 10 kuna po satu. Radionice će se plaćati 30 kuna s time da će cijene biti i niže ukoliko se prijavite na više radionica, također bit će osigurani i popusti za drugo ili treće dijete iz obitelji. Igraonica Leporelo proteže se na 110 četvornih metara, a sve informacije možete dobiti na 099 367 7673.

– Uz radionice i čuvanje djece, nudimo i uslugu organiziranja dječjih rođendana u našem prostoru ili u vašem prostoru. Iako smo spremni u potpunosti preuzeti brigu o vašem djetetu, svi roditelji su uvijek dobrodošli u našu Igraonicu te ih ovim putem otvoreno pozivam da se slobodno uključe u kreiranju idealnog okruženja za razvoj djeteta kroz sudjelovanje u radionicama, čitaonicama, predstavama, kulinarskim natjecanjima, satovima yoge i brojnim drugim aktivnostima koje ćemo organizirati – poručuje Tea.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije