VIDEO Prisjetimo se kako je bilo na Airshowu u Pribislavcu

Ovogodišnji Airshow koji je održan na aerodromu u Pribislavcu pokazao je koliko je Međimurju nedostajao zrakoplovni miting. Prema procijeni policije isti je posjetilo 18 tisuća ljudi.

>>> FOTO 18 tisuća posjetitelja na Airshowu u Pribislavcu

Organizaciju i pripremu zračnog šoua Aeroklub Međimurje napravio je besprijekorno, pomogla je policija, dobrovoljni vatrogasci, čakovečki Crveni križ, Hitna pomoć te brojni volontori. Ostvarena su i dva cilja: napravljena je velika zrakoplovna priredba i došao je veliki broj djece i mladih.

Cijele obitelji mogle su vidjeti široku paletu letjelica nad međimurskim nebom od propelerskih aviona, jedrilica, zmajeva, helikoptera, modela mlaznih aviona, akrobatskih aviona i modela mlaznih aviona koji su bili dovoljni magnet da privuku publiku.

Airshow je postao događaj za cijele obitelji, a bogata dodatna ponuda zasigurno je zadovoljla i one najzahtjevnije. Svi se veselimo najavljenom Airshowu 2018. uvjereni kako će biti još bolji, a do tada uživajmo u video koji nam je ustupio Aeroklub Međimruje i prisjetimo se kako je bilo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije