UDRI PO PEDALI Rekreativna biciklijada od Varaždina do Međimurja 15. srpnja

Ukoliko ste željni rekreacije, rezervirajte subotu, 15. srpnja, za bicikliranje i kako najavljuju organizatori, ‘udrimo zajedno po pedalama!’

Biciklijada tog dana kreće u 9 sati iz Varaždina ispred Maraschino Bara (kod Tts Sport Centra Varaždin), a pedalira se sve do Terma Sveti Martin na Muri.

Uz kontrolne točke u Aquila Fitness Centru u Čakovcu, te Murskom Središću, lakše ćete stići do Termi i do zasluženog osvježenja na cilju.

– Naime, za sve žestoke sudionike biciklijade, osim gratis graha na cilju, organizirali smo kupanje na bazenima s kuponom 1+1 gratis. I dok će se neki kupati, ekipa TTS Sport centra odradit će i pokazni trening CrossFita na koji se svi možete priključiti, ili ih samo gledati iz bazena, a atmosferu će zagrijati i Zumbice s nekoliko svojih koreografija – najavljuju organizatori.

Osim toga, simboličnom donacijom možete doprinijeti i projektu udomljavanja pasa iz čakovečkog Azila Prijatelji, a nakon dobrog osvježenja čeka vas još i after party u Pubu Potkova – LifeClass Terme Sveti Martin, gdje od 19 sati zabavlja Arena band.

Događaj će popratiti i Bk Mura Avantura, BK PULS, Lumbalis- Privatna praksa fizikalne terapije, Encian, Dukat Hrvatska, Iqcure Better LIFE,Accredo Centar, Udruga medenjak, Udruga ‘Varaždinski biciklisti’, Bauerfeind Hrvatska i mnogi drugi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije