UDRUGA ZEUS ‘Dođite u Donju Dubravu na dvodnevni zabavni i sportski događaj!’

Povodom Dana Općine, u Donjoj Dubravi nudi se raznolik sadržaj za posjetitelje i domaće ljude. ZEUS će ove godine pružiti zabavni večernji sadržaj u petak te edukativno-sportski sadržaj u subotu. Provjerite detaljan program u nastavku!

>>> Ljetno kino i biciklijada – ZEUS (Facebook event)

PETAK (14. srpnja 2017.)

U 19:00 sati – Izložba

Kristina Pongrac, mlada umjetnica iz Donje Dubrave, u Info-centru kod Zalana predstavit će svoje kreativne umjetničke uratke skupljene pod nazivom ˝Mladi krumpir˝, a izložba će biti popraćena zanimljivim predavanjem Janje Kovač pod nazivom “Krumpir, ljuk i zelje – pogled u svakodnevicu života Donje Dubrave”.

U 20:00 iznenađenje za sve mještane.

U 21:00 sat – Ljetno kino

Za početak vikenda i kraj petka vas čeka prava uživancija na otvorenom. Ponesite dekice, ležaljke i jastuke te se opremite kokicama i grickalicama za veliku projekciju filma u dvorištu zgrade Zalan.

U 21:00 sati počinje ljetno kino pod zvijezdama uz kratki edukativni film te vrhunsku komediju za stare i za mlade.

Osim da je odlična komedija koja mami smijeh i djeci i starijima, nećemo vam otkriti ništa više – naslov neka ostane iznenađenje, a zabava i smijeh su zagarantirani!

SUBOTA (15. srpnja 2017.)

U 9:00 sati biciklima kroz povijest Orešca

Subota će biti u sportskom tonu! Sudionici mogu uzeti svoja omiljena vozila na dva kotača i u 9:00 doći do zgrade Zalan jer u 9:30 se kreće na biciklijadu po ribičkim uličicama Donje Dubrave sve do novouređene staze Orešec, koja odiše zanimljivim kutkima, povijesnim pričama i brojnim informacijama.

Uz adrenalinsku stazu, poljske puteve i zanimljive priče iz prošlosti, ne samo da će biti zabavno, nego će se moći i saznati gdje su Dobravčani nekad provodili svoje vrijeme uzgajajući vinovu lozu. Planiran je obilazak po stazi dugoj oko 4 km, uz stajanje i odmor kod zdenca Ropače.

Osim aktivnog prijepodneva, bit će zabavno i zanimljivo, a za sve sudionike osigurano je piće i zakuska.

Okupljanje biciklista:

Od 9 do 9:30 sati kod Zalana. Pokret prema stazi Orešec u 9:30 sati. Očekivano trajanje biciklijade: do 12:30 sati.

Pogodno za različiti uzrast, i za stare i za mlade. Djeca do 10 godina mogu sudjelovati uz prisustvo roditelja ili starije pratnje.

‘Pripremite svoje bicikle, napumpajte gume i idemo zajedno otkrivati povijest u predivnim šumarcima i poljima Donje Dubrave!’, poručuju iz ZEUS-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije