Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO 'Udri po pedali' od Varaždina do Svetog Martina

VIDEO I FOTO 'Udri po pedali' od Varaždina do Svetog Martina

udripopedalitts10117443 Fotogalerija

'Udri po pedali' naziv je rekreativne biciklijade koju je varaždinski TTS Sport centar organizirao u suradnji s brojnim partnerima. Biciklisti su jutros startali u Varaždinu kod TTS-a, a pedalirali su sve do Termi Sveti Martin uz kontrolne točke u Aquila Fitness Centru u Čakovcu i Murskom Središću.

Naša kamera ‘uhvatila’ ih je prilikom prolaska kroz Čakovec.

- Za sve žestoke sudionike biciklijade, osim gratis graha na cilju, organizirali smo kupanje na bazenima s kuponom 1+1 gratis. I dok će se neki kupati, ekipa TTS Sport centra odradit će i pokazni trening CrossFita na koji se svi možete priključiti, ili ih samo gledati iz bazena, a atmosferu će zagrijati i Zumbice s nekoliko svojih koreografija - kažu organizatori.

Ekipa TTS Sport centra odradit će i pokazni trening CrossFita na koji se svi mogu svi priključiti, ili ih samo gledati iz bazena, a atmosferu će zagrijati i Zumbice s nekoliko svojih koreografija.

Osim toga, simboličnom donacijom možete doprinijeti i projektu udomljavanja pasa iz čakovečkog Azila Prijatelji, a nakon dobrog osvježenja čeka vas još i after party u Pubu Potkova - LifeClass Terme Sveti Martin, gdje od 19 sati zabavlja Arena band.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!