LJETO UZ MURU Tri dana vrhunske zabave, piknika, športa i kulture

Od 4. do 6. kolovoza u Gradu Mursko Središće održati će Ljeto uz Muru 2017., te je tim povodom gradonačelnik Dražen Srpak održao prigodnu Konferenciju za novinare, a sa njime su bili predstavnici udruge, koje će sudjelovati u programu te pročelnica Dolores Vrtarić.

Srpak je kazao kako će ovogodišnje Ljeto uz Muru biti kvalitetnije, raznovrsnije i bolje od svih dosadašnjih, te je pozvao ljude da dođu na sve ili barem neka od događanja koja će biti uglavnom uz Šetnicu na Muri, Napolitankama i ŠRC Zalešće.

Prvog dana u petak 4. kolovoza će se održavati ljetne radionice za djecu u 10 sati se otvara trodnevni Sajam domaćih proizvoda, a dan završava koncertom Tamburaškog sastava Begini.

U subotu 5. kolovoza u 9 sati je Sveta misa povodom Dana domovinske zahvalnosti, zatim je na rasporedu Likovna kolonija udruge Izvor, potom slijedi Mimohod međimurskih konjara, u 17 sati započinje Murska alka i kuhanje te degustacija Craft piva, dok će na kraju dana nastupiti Pick Siebner i Cat Paws grupe.

Zadnjeg dana u nedjelju 6. kolovoza od 6,30 sati na Napolitankama započinje ribičko natjecanje, a nešto kasnije na Zalešću kuhanje Gradskog kotlića koji će biti podjeljen od 12 sati.

Treći i zadnji dan je Sajma domaćih proizvoda, u 18 sati započinje program za djecu, a šlag na tortu je nastup Klape Kampanel od 21 sat.

Za posjetitelje svaki događaj je besplatan, kao i štandovi za Sajam domaćih proizvoda. Grad i Turistička zajednica u program ulažu oko 100 tisuća kuna, što jamči uistinu kvalitetan program.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije