Vijesti / Društvo
Društvo
DARIJA DUNJKO iz Murskog Središća dobila Rektorovu nagradu

DARIJA DUNJKO iz Murskog Središća dobila Rektorovu nagradu

Darija Dunjko (24) iz Murskog Središća, studentica diplomskog studija antičke arheologije na Filozofskom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, nagrađena je Rektorovom nagradom u b kategoriji - Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad pod nazivom Mapiranje arheološkog nalazišta Velić 2014. – 2016. godine.

Prestižnu nagradu joj je 6. srpnja uručio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Taj rad je nastao kao rezultat 3 godine aktivnih nedestruktivnih arheoloških radova na lokalitetu Jabuka-Velić, kao rezultat višegodišnjih studentskih projekata.

Uz to, ranije ove godine dobila je i nagradu 'Franju Marković' koja se dodjeljuje za zapažene znanstvene, umjetničke, stručne ili sportske rezultate u prethodnoj kalendarskoj godini te se dodjeljuje najviše 5 nagrada godišnje.

Ove godine je fundus nagrada bio manji, te je time bila jedna od 4 dobitnika te nagrade. To je ujedno i najveća nagrada koju student može dobiti na razini Filozofskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Više o nagrađenom radu Ii tko je još uz Dariju radio na njemu saznajte klikom ovdje (PDF).

Čestitamo Dariji koja je samo jedna od međimurskih studenata koje su osvojile nagradu. Pozivamo i ostale da nam se jave na info@emedjimurje.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!