Vijesti / Društvo
Društvo
BIRA SE NAČELNIK Osam kandidata želi biti na čelu PU međimurske

BIRA SE NAČELNIK Osam kandidata želi biti na čelu PU međimurske

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović raspisao je interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika i to dva zamjenika i tri pomoćnika ravnatelja policije te načelnike čak 18 policijskih uprava.

Za Ravnateljstvo policije traže se zamjenici ravnatelja za opću sigurnost i kriminalitet te tri pomoćnika koji će obnašati dužnost načelnika Uprave policije, Uprave kriminalističke policije i Uprave za posebne poslove sigurnosti.

Što se policijskih uprava tiče natječajem se traže načelnici u zagrebačkoj, primorsko-goranskoj, osječko-baranjskoj, istarskoj, dubrovačko-neretvanskoj, karlovačkoj, sisačko-moslavačkoj, šibensko-kninskoj, vukovarsko-srijemskoj, zadarskoj, bjelovarsko-bilogorskoj, brodsko-posavskoj, koprivničko-križevačkoj, krapinko-zagorskoj, ličko-senjskoj, međimurskoj, varaždinskoj i virovitičko-podravskoj policijskoj upravi.

Rok za prijavu je bio do 1. kolovoza, a testiranje svih kandidata bit će 17. kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Razgovori s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održat će se u vremenu od 21. do 25. kolovoza 2017. godine.

Kako neslužbeno doznajemo za mjesto načelnika u PU međimurskoj javilo se 8 kandidata. MUP nije otkrio o kome se sve radi.

Načelnik se u policijskim upravama imenuje na razdoblje od pet godina. Aktualni načelnik međimurske policije je Krunoslav Gosarić, a hoće li ostati ili će ga netko zamijeniti saznat ćemo tek na jesen.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!