BIRA SE NAČELNIK Osam kandidata želi biti na čelu PU međimurske

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović raspisao je interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika i to dva zamjenika i tri pomoćnika ravnatelja policije te načelnike čak 18 policijskih uprava.

Za Ravnateljstvo policije traže se zamjenici ravnatelja za opću sigurnost i kriminalitet te tri pomoćnika koji će obnašati dužnost načelnika Uprave policije, Uprave kriminalističke policije i Uprave za posebne poslove sigurnosti.

Što se policijskih uprava tiče natječajem se traže načelnici u zagrebačkoj, primorsko-goranskoj, osječko-baranjskoj, istarskoj, dubrovačko-neretvanskoj, karlovačkoj, sisačko-moslavačkoj, šibensko-kninskoj, vukovarsko-srijemskoj, zadarskoj, bjelovarsko-bilogorskoj, brodsko-posavskoj, koprivničko-križevačkoj, krapinko-zagorskoj, ličko-senjskoj, međimurskoj, varaždinskoj i virovitičko-podravskoj policijskoj upravi.

Rok za prijavu je bio do 1. kolovoza, a testiranje svih kandidata bit će 17. kolovoza.

Razgovori s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju održat će se u vremenu od 21. do 25. kolovoza 2017. godine.

Kako neslužbeno doznajemo za mjesto načelnika u PU međimurskoj javilo se 8 kandidata. MUP nije otkrio o kome se sve radi.

Načelnik se u policijskim upravama imenuje na razdoblje od pet godina. Aktualni načelnik međimurske policije je Krunoslav Gosarić, a hoće li ostati ili će ga netko zamijeniti saznat ćemo tek na jesen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije