Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Žena koja se kupala u toplesu - slučaj koji je uzburkao duhove

VIDEO Žena koja se kupala u toplesu - slučaj koji je uzburkao duhove

Slučaj 38-godišnjakinje koju su susjedi prijavili jer se u svojem dvorištu kupala u toplesu vruća je tema drušvenih mreža.

Očekivali bismo da je prijavu podnijela ljubomorna supruga čiji muž potajno mjerka neku razgolićenu susjedu ili barem neke neriješene imovinske odnose. Dočekalo nas je nešto što nitko nije očekivao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izašla sam van, izašla na svoje dvorište, izvukla šlauf, istuširala se u badiću, normalno. Odjedanput susjeda zvala policiju. Vidim policija došla: dobar dan vi ste se kupali goli. U redu. Mislim nisam nikakve nešto radila što je kontra moga zakona i da nije u skladu moje kuće", rekla je Tanja Čulina, prijavljena žena.

"Došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da se tridesetosmogodišnjakinja na svom neograđenom dvorištu koje je u cijelosti bilo vidljivo susjedima pa i djeci i ostalim prolaznicima skinula u donji dio kupaćeg kostima i kupala na dvorištu naravno čime je vrijeđala moralne osjećaje građana", rekla je Dijana Žagar, glasnogovornica PU koprivničko-križevačke.

Sudeći prema onomu što smo zabilježili u Kloštru Vojakovačkom 'toples susjeda' nije prijavljena prvi puta.

Mještani ovog malog mjesta sa tristotinjak stanovnika prilično su ogorčeni. Kažu da je priča puno šira i kompleksnija od samog kupanja u toplesu. 

Godinama su, tvrde, žrtve Tanje Čuline. Njihovu svakodnevicu, kažu, ova susjeda pretvara u pakao. 

"Vidim da očigledno osoba nema adekvatne uvjete za život jer pere zube i kosu ovdje uza samu glavnu magistralnu cestu Koprivnica- Zagreb", reko je Duško Psenica, susjed.

"Samo neprimjerene stvari. Gola se kupa, skače po cesti. Jednostavno viče. U noći zna i glasno puštati muziku. Jednostavno osoba koja treba nekoga da je čuva i skrbi", rekla je Ksenija Šobašić, susjeda. 

Nadaju se da susjedine grudi nikada više neće biti razlog zbog kojih novinari obilaze njihovo mjesto, pišu Vijesti.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!