Vijesti / Društvo
Društvo
ŠPANCIRFEST U ponedjeljak: Vatra, Natali Dizdar, Ivan Šarić, Il Grande Piano...

ŠPANCIRFEST U ponedjeljak: Vatra, Natali Dizdar, Ivan Šarić, Il Grande Piano...

Sadržajem bogat vikend na Špancirfestu je iza nas, vrijeme je za nastavak programa...

Vila Bedeković će sljedećih dana odmoriti od glazbenih programa i pozornicu prepustiti onima kojima daske život znače. U ponedjeljak u 20 sati dolazi nam doza komedije u šou Ivan Šarić Live. Ulaznica stoji 40 kuna.

No svirat će se zato na drugim lokacijama. U 20 sati na Korzu počinje nastup Natali Dizdar, a od 21 sat goste na Stančiću zabavljat će DJ Pintha.

Vruće će biti i u Kraljevskoj zoni, gdje od 21 sat svirku počinje popularna Vatra. Za zagrijavanje tu je od 19:30 varaždinski bend Rikverc, a nakon Vatre u 23 sata na binu će DJ Kay Zrill.

Ne treba zaboraviti ni brojne Heroje ulice, koji će vas svojom svirkom iznenaditi na 'svakom ćošku'.

I ulični program ide dalje, ali samo u poslijepodnevnom dijelu.

Danas je zadnji dan da pogledate, ako već niste, odlični Kraken Orchestra. Nastupit će u 17 i u 19 sati na Korzu.

Jučer smo prvi puta imali priliku vidjeti Il Grande Piano i The Swan Gods. Danas je i njima labuđi pjev, sutra ih više nema u Varaždinu.
U 17:30 i 19:30 kod Grgura nastupit će Il Grande Piano, a u 18 i u 20 tek nešto dalje, kod City centra, The Swan Gods.

Na Kapucinskom trgu u dugačkom redu čeka se na ulaz u Miracoco, zračno-kolorističko-ambijentalnu instalaciju britanske skupine Architects of Air. Preko tjedna Miracoco radi samo poslijepodne, od 17 do 22. Cijena 15 kuna za starije od 14 godina.

Park kreative prepun je mališana, i danas ih čekaju brojni programi: Klikerovi mali dizajneri, Lutkarski špancirung, Slamonija, Zagonetno drvo, (S)likovna radionica, Makeovor!, DJ Dsimplify, #Takeover...

Osim toga, tu su i radionice No work & just play (4+) od 9 do 10 sati, zatim Dramska radionica (4+) od 10 do 12 i od 16 do 17 sati te Break-a-dance (6+) od 17 do 18 sati.

Igrališta ima još. Vindiland radi od 10 do 14 i od 16 do 20, a Špancirfest Playground u Kraljevskoj zoni od 10 do 19 sati.

Još više detalja o programu pronađite ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!