UDRUGA MLADIH EFEKT Trodnevni tečaj samoobrane za žene

Kako bi se osjećale sigurnije, hrabrije, samostalnije i pripravne u svakom trenutku gdje god se nalazile, Udruga mladih Efekt u suradnji s Karate klubom Mihovil iz Preloga nudi besplatni trodnevni tečaj samoobrane za žene kojeg će održati treneri Karate kluba Miljenko Krušelj, nositelj crnog pojasa 4. dan i Luka Marđetko, nositelj crnog pojasa 1. dan!

Ženama, kao fizički slabijim i društveno ranjivijim osobama, omogućuju podučavanje tehnikama i vještinama koje će im uliti samopouzdanje te ih podučiti kako se obraniti od napadača.

Gdje? 29.8., 30.8. i 31.8.2017. (utorak, srijeda i četvrtak) na vanjskim terenima i u dvorani Srednje škole Prelog od 18 do 19 sati!

‘Osjećate li ponekad strah i nelagodu šetajući same mračnom ulicom ili pak probijajući se kroz gomilu ljudi usred bijela dana? Razmišljate kako bi bilo dobro ponekad popustiti stisak kod konstantnog držanja torbice uz tijelo? Bojite li se da ćete ostati bespomoćne i zablokirati ako se nađete suočene oči u oči s napadačem? Svakodnevno čitate o napadima na žene, silovanjima i zlostavljanjima, svjesne ste da se to može dogoditi i vama te se zapitkujete kako bi reagirale u toj situaciji?

Posvetite pažnju sebi i svojoj sigurnost! Naučite vještine i taktike koje vam jednog dana mogu spasiti život, povedite prijateljice i pridružite nam se. Osjećajte se uvijek mladom i spremnom u svakoj situaciji!’, poručili su iz Udruge mladih Efekt.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije