Vijesti / Društvo
Društvo
MEĐIMURKE Deana, Ana Katarina i Martina dobile Rektorovu nagradu

MEĐIMURKE Deana, Ana Katarina i Martina dobile Rektorovu nagradu

I ove godine najbolji studenti Sveučilišta u Zagrebu dobili su Rektorovu nagradu, a među njima su, naravno, bili i studenti Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Sveukupno je nagrađeno 184 studenta u pet kategorija. 

Na popisu dobitnica ovogodišnje Rektorove nagrade nalaze se studentice FOI-ja iz Međimurja - Deana Kovač i Ana Katarina Kolarić iz Palovca te Martina Pahek iz Goričana.

Kategorija za koju su nagrađene je kategorija F: Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Studentice, sada već pete godine, Fakulteta organizacije i informatike Varaždin dobile su nagradu za razvoj globalne i lokalne zajednice prema UN-ovim ciljevima održivog razvoja kroz međunarodne projekte, program razmjene i razvoj potencijala mladih ljudi.

Kako su studentice aktivno sudjelovale na organiziranju raznoraznih konferencija i projekata u sklopu međunarodne organizacije mladih, AIESEC Varaždin, uloženi trud se svakako isplatio.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održana je 6. srpnja u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Čestitamo Deani, Ani i Martina te pozivamo i ostale dobitnike iz Međimurja da nam se jave na info@emedjimurje.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!