ČITATELJICA PITA Planira li se sanirati ‘rupetina’ kod Kuršanca?

Javila nam se čitateljica koja želi ukazati na loše stanje prometnice između Kuršanca i Gornjeg Kuršanca.

– Na Županijskoj cesti Kuršanec – Gornji Kuršanec počelo se, pa stalo, sa sanacijom ceste prije dva tjedna. Izrezao se asfalt i ostao je samo šljunak koji se prilikom gustoće promet dodatno slegnuo.

Nastale su dosta nezgodne ‘rupetine’ koje dodatno otežavaju promet. Zar opet mora netko nastradati ili se nešto dogoditi da se to konačno sanira? – napisala je čitateljica.

Odgovor smo potražili u Gradu Čakovcu:

‘Navedeni radovi se obavljaju u sklopu sanacija cesta na području grada Čakovca, radi se naime o sanaciji “ispuha” na kolnicima što je vrsta oštećenja asfaltnog sloja zbog nestabilnog tamponskog sloja koji kao takvi predstavljaju opasnost za normalno odvijanje prometa.

Osim navedenog cestovnog pravca radovi na sanaciji se odvijaju i na drugim cestovnim pravcima na području grada Čakovca (u ovom trenutku je to područje Dravskog bazena) te je veći dio i saniran tj. asfaltiran.

Zbog tehničkih razloga i zbog nekih prioriteta koji su u međuvremenu iskrsli za asfaltiranje, navedeni pravac tj. područje Dravskoga bazena je možda koji dan u zakašnjenju sa sanacijom s time da Vas možemo obavijestiti da će završetak radova tj. asfaltiranje biti izvršeno tijekom današnjeg tj. u sljedeća 2-3 dana.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije