Vijesti / Društvo
Društvo
ARTELJE upisuje sve koji žele steći znanje i vještine slikanja i crtanja

ARTELJE upisuje sve koji žele steći znanje i vještine slikanja i crtanja

Artelje djeluje već 10 godina kao sekcija Likovnog udruženja Čakovec koja se bavi edukativnim radionicama za djecu i odrasle. Prvenstveno su usmjereni na umjetnost i umjetničko stvaranje.

Od ove školske godine radi poboljšanja kvalitete edukacije, Artelje se preselio na novu lokaciju u Stari hrast, Dr. Ivana Novaka 38, Čakovec (prvi kat).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Artelje se mogu upisati sve dobne skupine od 6 godina pa na dalje. Organiziraju kreativne umjetničke radionica crtanja i slikanja za djecu i mlade pod stručnim vodstvom voditelja u malim uigranim grupicama do deset polaznika koje zrače energijom i stvaralaštvom.

Ujedno su u mogućnosti svim učenicima srednjih škola koji žele nastaviti školovanje na nekom od studija gdje je potrebno znanje i vještina slikanja i crtanja pomoći da se što bolje pripreme za prijemne ispite.

Crtanje i slikanje je lijep i zabavan hobi za odrasle, ali ako ne znate prave tehnike, može biti i vrlo frustrirajuća gnjavaža.

Zato 'Artelje' usmjerava i pomaže otvaranju umjetničkih kanala, te vodi polaznike kroz opuštajući svijet umjetnosti. Radionice su organizirane u dogovoru sa stručnim voditeljem i održavaju se jedanput tjedno dva školska sata.
Prošle školske godine Artelje je organizirao i besplatni odlazak svih polaznika na edukativni izlet u Zagreb gdje smo posjetili MSU i upoznali se sa trendovima u slikarstvu.

Na kraju svake školske godine organiziramo izložbu radova svih polaznika Arteljea.

Predavači su akademski slikar Veljko Posavec i učiteljica likovnog odgoja Ana Golubić Brozović i voditelj Likovnog udruženja Čakovec Toni Fažon.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!