Vijesti / Društvo
Društvo
ŽENSKI RAZGOVORI Predstava koja se nakon više od 30 godina vraća u Međimurje

ŽENSKI RAZGOVORI Predstava koja se nakon više od 30 godina vraća u Međimurje

Na našim prostorima će se održati predstava koja je prije nekoliko desetljeća bila glavni krivac za suze smijalice svih ljubitelja kazališta. Naime, 1. listopada u Terme Sveti Martin dolaze Vesna Čipčić, Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović, a zajedno će ponovno utjeloviti likove u predstavi 'Ženski razgovori', koju su Međimurci zadnji put imali prilike vidjeti prije više od 30 godina.

'Ženski razgovori' predstava je koja je nastala na temelju teksta Duška Radovića, poznatog srpskog pisca, pjesnika, novinara i TV urednika. Bazira se na Radovićevom promatranju neiscrpne i vječite teme, muško-ženskih odnosa, koji su prikazani na humorističan, ali i pomalo gorak način.

Tipične situacije u kojima se lako prepoznati začinjene su prepoznatljivim humorom srpskog glumišta, a smijeh je neizostavna nuspojava 'Ženskih razgovora'.

Likove u predstavi utjelovljuju glumci poznati nešto starijim generacijama, jer žarili su i palili još za vrijeme bivše države, a oni su: Vesna Čipčić, Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović.

Vesna Čipčić poznata je beogradska glumica koja se svojim glumačkim talentom i ženskim šarmom nametnula u gotovo svim tadašnjim popularnim televizijskim serijama, kazališnim predstavama i filmovima, a najzapaženije uloge ostvarila je osamdesetih godina prošlog stoljeća kao Elza u 'Žikinoj dinastiji' te Vesna Šurdilović u seriji imena 'Vruć vetar'.

Uz nju, u predstavi sudjeluje i Svetlana Bojković – još jedno prepoznatljivo ime beogradskog kazališta, filma i televizijskih serija, a jedinu mušku ulogu u predstavi utjelovljuje Milan Caci Mihailović, koji od početka sedamdesetih godina prošloga stoljeća neumorno nasmijava i zabavlja brojnu publiku diljem cijele regije.

Predstava će se održati 1. listopada s početkom u 20 sati, u kongresnoj dvorani LifeClass Termi Sveti Martin. Cijena ulaznica iznosi 70 kuna, a nabaviti ih možete u Termama Sveti Martin i uredu Turističke zajednice Sveti Martin na Muri.

Za kraj, ostavljamo vam citat autora teksta predstave, Duška Radovića - možda ćete uz smijeh i njegovu predstavu lakše ostvariti sljedeće: 'Budite ljubomorni, ne jedno na drugo, već na svoj brak. Čuvajte ga i branite od svih iskušenja, smatrajte ga dragocjenim za svoju sudbinu i sreću.'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!