MISS MEDIJA Međimurki Pauli Percač treće mjesto, sretno u finalu!

Još je samo nekoliko dana ostalo do ovogodišnjeg izbora za Miss Hrvatske. 18 ljepotica spremno je za veliko finale koje će se održati u utorak 26. rujna u Zadru.

U izboru za najljepšu Hrvaticu sudjelovali ste i vi! Sudjelovanjem u anketi portala Dnevnik.hr proteklog tjedna imali ste priliku birati vašu Miss – Miss Medija. Do subote 23. rujna u 12 sati u anketi je glasalo 23.450 osoba.

Najviše glasova, njih čak 4.747, osvojila je Miss Brodsko-posavske županije Valentina Jackiv. Lijepa Valentina osvojila je titulu Miss Medija i time se plasirala izravno u finale.

Drugo mjesto pripalo je Miss Šibensko-kninske županije Antei Lei Luketi s osvojenih 3.985 glasova, a treće Međimurki Pauli Percač s 3.015 glasova. Ovo je još jedan veliki uspjeh najljepše Međimurke koja se s pravom ima nadati dobrom plasmanu na velikom finalu.

Podsjetimo, Paula Percač je također osvojila treće mjesto u prvom bodovanju u u prednatjecanju – kategoriji sport & fitness.

Naša missica iz Donjeg Kraljevca svira klarinet u dva orekestra te se aktivno bavi twirlingom. Studira dentalnu medicinu, a za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Voli upoznavati nove ljude i na taj način izgrađuje sebe kao osobu.

Mi joj želimo svu sreću u velikom finalu i očekujemo dobre vijesti u utorak iz Zadra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije