Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Zlatni gumb - Međimurci direktno u polufinale Supertalenta

VIDEO Zlatni gumb - Međimurci direktno u polufinale Supertalenta

U prvoj epizodi pete sezone Supertalenta, vidjeli smo trinaest točaka od kojih su neke žiri u sastavu  Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomči oduševile i izborile prolazak dalje, nekima su bili dodjeljeni X-evi, a jedna je točka, zahvaljujući intervenciji voditelja Igora i Renea koji su stisnuli zlatni gumb osvojila direktan plasaman u polufinale – sastav Scifidelity orchestra.

Scifidelity orchestra čini šest zaljubljenika u glazbu, a dolaze iz Međimurja i Karlovca. Sastav čine petorica braće iz Međimurja Stjepan, Benjamin i Filip Horvat te Abel i Jošua Kovačević i Robert Pajić iz Karlovca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Educirani su muzičari koji vole jazz i nastupe po ulicama, a svojim energičnim i zabavnim nastupom osvojili su žiri, kao i publiku u studiju, javlja Nova TV.

''Sjajno dečki! Izvrsni glazbenici, izvrsni muzičari i takvi performeri! Hvala vam!'' poručila im je Martina, a Davor je dodao: ''Meni je sad jasno zašto kažu da se pravi život događa na ulici!''

Dečki iz ovog jazz sastava bili su oduševljeni reakcijom žirija i publike, a zlatni gumb je, kažu, nešto što nisu mogli ni očekivati. ''Stvarno je ovo i više nego što smo mogli očekivati i ja sam bez riječi!'' poručili su. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!