MISS HRVATSKE Multimedija: Paula Percač druga, sretno večeras u finalu!

Zagrepčanka Nika Poljak osvojila je prednatjecanje kategorije Multimedija i tako se plasirala u prvih deset superfinalistica Miss Hrvatske osvojivši 50 bodova te kategorije. Drugoplasirana je Međimurka Paula Percač s osvojenih 30 bodova, dok je treća Brođanka Valentina Jackiv s osvojenih 20 bodova.

Multimedija je obuhvaćala edukaciju i zadatke bazirane na društvenim mrežama te način na koji su se djevojke predstavile u pisanim intervjuima, piše Dnevnik.hr.

Od trenutka pobjede na županijskim izborima djevojke dobivaju različite zadatke te se trebaju predstaviti u virtualnom svijetu. Najljepša Međimurka Paula Percač u tom eje itekako uspješna.

Osvojila je treće mjesto u prvom bodovanju u u prednatjecanju – kategoriji sport & fitness i izboru Miss Medija u kojem je od čitatelja osvojila više od 3 tisuća glasova.

Finalna večer održat će se večeras (26. rujna) u Ilirija event prostoru Arsenal, u Zadru.

Naša missica iz Donjeg Kraljevca svira klarinet u dva orekestra te se aktivno bavi twirlingom. Studira dentalnu medicinu, a za sebe kaže da je vedra i vesela osoba. Voli upoznavati nove ljude i na taj način izgrađuje sebe kao osobu.

Mi joj želimo svu sreću večeras u finalu i navijamo za nju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije