Vijesti / Društvo
Društvo
IMATE ULAZNICE? Neno Belan i ekipa u Čakovcu pjevaju za male čupavce

IMATE ULAZNICE? Neno Belan i ekipa u Čakovcu pjevaju za male čupavce

Povodom Svjetskog dana životinja Sklonište za životinje Prijatelji Čakovec organizira humanitarni koncert 'Mi smo njihov glas' koji će se održati u srijedu, 4. listopada s početkom u 19:30 sati u Centru za kulturu.

Podršku Skloništu svojim će glasom dati pjevači iz prve i druge sezone The Voice-a i to: Marin Jurić Ćivro, Dino Purić, Mahir Maki Kapetanović, Vjekoslav Ključarić, Vedran Ljubenko, Eni Jurišić, Elena Stella, Iva Gortan, Jure Brkljača, Antonela Đinđić, Mateo Pilat, bend prof. Damira Rodigera te voditelj Vanja Ovčar.
Poseban gost večeri je Neno Belan i njegovi Fiumensi.

Sav prihod od koncerta ide za pokrivanje visokih mjesečnih troškova koje sklonište ima, a u ovom trenutku skrbe o 400 pasa, od čega 300-tinjak u azilu te ostali smješteni u privremenim domovima.

Koncert su pokroviteljstvom podržale Toplice Sv. Martin koje su prvi hotel u Hrvatskoj koji je udomio dva psa iz azila te brinu o njima do konačnog udomljenja. Tako su Miki i Ira napustili sklonište nakon dugog boravka u njemu i dobili prekrasan park i kućicu koju su im uredili djelatnici Toplica.

Nakon koncerta, u četvrtak, 5. listopada svi izvođači će u 11 sati stići u sklonište kako bi se podružili s vrtićkom i školskom djecom i pričali s njima o važnosti brige o životinjama te njihovoj zaštiti.

Karte za koncert mogu se kupiti u Centru za kulturu po cijeni od 60,00 kn, a svaki posjetitelj će uz kartu dobiti i ulaznicu za kupanje u Termama Sv. Martin.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!