KLIKER FESTIVAL ‘Superjunaci’ imaju posebne supermoći koje spašavaju živote

Predstava Teatra Poco Loco i KD Pinklec pod nazivom ‘Superjunaci’, koja se u sklopu Kliker festivala održava u subotu, 7. listopada u 18 sati u varaždinskom HNK, zasigurno će obradovati publiku od 10 do 18 godina, kojoj se obraća.

Posebnost ove predstave, najavljuju iz Kliker festivala, su koreografirane borbe superjunaka stvorene iz elemenata plesa i različitih borilačkih vještina.

Predstavu prati i raznolika glazba (opera, hip hop, tehno) stvarajući atmosferu svijeta na granici realnosti i fikcije, a cijela priča parafrazira filmove i crtiće o superjunacima koji su djeci poznati.

Jasna poruka predstave je da nasilju treba reći ‘ne’.

Dijalog, stvaralaštvo, ljubav i poštovanje prema drugima – to su supermoći koje spašavaju živote.

Igraju Dunja Fajdić, Karolina Horvat, Maja Kovač, Mario Jakšić, Bruno Kontrec, Jurica Marčec.

Redateljica Renata Carola Gatica (Pipi Dugačarapa, Mala djeca veliki ljudi, Priča mi se priča, Otočići, Som na cilom svitu, Pola Pola, Ritam Tam, Durica, Ljubiti samo ljubiti) predvodi tim argentinskih autora. Rakhal Herrero idejni je autor predstave i glazbe, dok koreogafiju supotpisuje s Damianom Cortesom Albertijem (hrvatskoj publici poznat po predstavama Argentina i Durica). Asistentica autorske ekipe je Laura Aguerreberry.

Predstava traje 50 minuta.

Ulaznice za predstavu su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu po cijeni od 30 kuna.

Radno vrijeme blagajne HNK je od ponedjeljka do petka od 10 do 12 sati i od 18 do 19,30 sati, a subotom od 10 do 12 sati i sat vremena prije početka programa.

> ZA DJECU I MLADE U četvrtak počinje Kliker festival, donosimo detaljan program!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije