FOTO Ivica Kostelić član i zapovjednik čakovečkog Airsoft Kluba Fenix!

Najveći airsoft susret u Hrvatskoj pod nazivom OP NETTLE IV, održao se 7. listopada i to po četvrti put u organizaciji Airsoft udruge Podravina na prostoru bivše vojarne u Koprivnici.

Airsoft je hobi koji okuplja sve zaljubljenike u strategiju ratovanja, oružje, druženje i boravak u prirodi. Ove se godine na susretu u Koprivnici okupilo oko 500 igrača a broj sudionika se svake godine povećava.

Ovo je najveći međunarodni susret do sad u cijeloj Hrvatskoj ikad. Osim iz Hrvatske, pridružili su se i sudionici iz BiH i Srbije koji su susret napustili dobro raspoloženi i s novim prijateljatvima.

Susret nije bio natjecateljskog tipa, ali svi sudionici su dali sve od sebe na terenu te pokazali umijeće u strategijskom razmišljanju, orijentaciji u prirodi i međusobnoj suradnji s ostalim igračima.

Na OP Nettle su sudjelovali i članovi čakovečkog Airsoft Kluba Fenix pod vodstvom zapovjednika Ivice Kostelića koji je nedavno postao njihov počasni član. Naš proslavljeni skijaš airsoftom se bavi 7 godina te je pokazao da se jednako dobro snalazi na vojnom terenu, kao i na skijaškom.

– Airsoft je prije svega jedan zabavni team building u prirodi, kombinacija rekreacije i sporta. Ovdje zapravo pojedinci i skupina uče kako surađivati, kako preživjeti i kako se orijentirati u šumi. Vrlo smo sretni što je ove godine Ivica Kostelić postao počasni član našeg Airsoft Kluba Fenix koji kao klub postoji od 2008. godine i čine ga članovi iz Međimurja, Varaždina, Zagreba pa čak i Velike Britanije (Bristol). Nadamo se da ćemo i dalje surađivati, zadržati dosadašnje članove te privući još članova, zaljubljenike u strategiju ratovanja, oružje, druženje i boravak prirodi, te pozivamo sve zainteresirane da nam se jave preko naše facebook stranice – kazao nam je Danijel Hoblaj, predsjednik spomenutog kluba.

Pogledajte fotogaleriju kolega sa Klikaj.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije