POZDRAV JESENI u Zasadbregu sedamnaesti puta

>> POZDRAV JESENI u Zasadbregu

KUU Zasadbreg je u subotu 14. listopada po 17.-ti puta organizirala priredbu pod nazivom Pozdrav jeseni. Program su uz domaćine obogatila društva iz KUD Stjepan Šajnović iz Osekova, KUD Valentinovo iz Zagreba, KUD Strmec iz Strmca i Ženska vokalna skupina KUU Veseli Međimurci.



U punoj dvorani doma kulture program su otvorili domaćini Dječja tamburaška sekcija kojoj je ovo bio prvi samostalni nastup za koji ih je pripremio voditelj Danijel Korunić, zatim dječja folklorna sekcija pod vodstvom Barbare Dunjko i Lucije Šajnović, tamburaška sekcija pod vodstvom prof. Miroslava Novaka, folklorna sekcija pod vodstvom prof. Martine Kuretić-Sedlar.



Na pozornicu su nakon domaćina došli članovi iz KUD-a Stjepan Šajnović iz Osekova i prikazali svoj moslavački folklor, zatim KUD Valentinovo koji je izveo koreografiju Lepi naši strnokoši, nakon njih predstavile su se članice Ženske vokalne skupine Veseli Međimurcia iz Čakovca, a program su zatvorili članovi KUD-a Strmec iz Strmca pjesmama i plesovima svetonedeljskog kraja. Poslije programa nastavili su lijepim zajedničkim druženjem uz pjesmu i ples.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije