KUD SELJAČKA SLOGA Zahvala svima koji su pomogli rođendansku proslavu

KUD Seljačka sloga Donja Dubrava je u subotu, 7. listopada proslavio 90 godina djelovanja i postojanja. Ovu veliku obljetnicu obilježili su Svečanom akademijom na kojoj su zahvalnice primili bivši predsjednici KUD-a, institucije koje vjerno prate njihov rad i donjodubravske udruge koje im pomažu u djelovanju.

Nakon kulturno-umjetničkog programa, priredili su domjenak za članove i goste na kojem su priznanja i zahvalnice primili članovi KUD-a za pomoć KUD-u i kontinuirani rad za 5, 10, 15, 20, 25, 30 i 35 godina.

‘Sve to ne bi bilo moguće da nije bilo naših vjernih pratitelja, sponzora i, rekli bismo, pomagača i prijatelja u financijskom, ali i fizičkom smislu pa ovim putem želimo zahvaliti svim obrtima, firmama i pojedincima koji su svojim donacijama omogućili i potpomogli ovu proslavu.

Veliko Vam HVALA!!!

MURAPLAST, HORVAT SERVIS, GA-MA TEAM, FRIZERSKI SALON BRINET, BERNARDA MISER, KARMEN i IVICA BRLJAK, MUŠKATLJIN, RE JO DRAŠKOVEC, BALI D.O.O., DRVO-ALUMINIJ, DARKO TURIST, GROZD D.O.O., MOTOMEHANIKA MISER, JA-NA NATAŠA HORVAT ŽINIĆ, STJEPAN MISER, SNJEŽANA BALAŽINEC, MM INSTALACIJE, IZRADA BETONSKIH ELEMENATA PAČANDI, ŽELJKO PANIĆ, VLADIMIR ČITUŠ, MARIJA JANČEC, IVAN MISER, OPG KLARIĆ, SAŠA ŠOPAR, LJERKA LISJAK, JANČECCENTAR, V.K.V MONTAŽA, TRGOVINA AS

Želimo zahvaliti i svim roditeljima, bakama i djedovima, rodbini i prijateljima koji su uvijek uz naše članove i već su usavršili kako smiriti tremu ili nervozu prije nastupa, peglanje i spremanje nošnje, praćenje na putovanja i što su puni razumijevanja jer nas često za vikend nema zbog nastupa.

Hvala i našoj publici, domaćoj i stranoj. Bez vas i vašeg pljeska, osmijeha ili zajedničkoj pjevanja s nama naše priredbe ne bi imale smisla’ – stoji u javnoj zahvali koju su obznanili u KUD-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije