DANI TURIZMA Međimurcima nagrade u Malom Lošinju

Svečanu završnu večer Dana turizma u Malom Lošinju, na kojoj su uručene nagrade najboljima u turizmu, uveličao je i premijer Andrej Plenković. Na sjajnoj sezoni čestitao je ministru turizma, direktoru Hrvatske turističke zajednice i svim tuirstičkim radnicima ‘od Prevlake do Savudrije’, ali i na kontinentu.

Na sjever Hrvatske večeras je nagrada otišla u ruke direktorice Turističke zajednice grada Varaždina Jeleni Tot. Naime, priznanje u kategoriji Turistički događaj godine osvojio je Špancirfest. Među šezdesetak nagrada dodijeljenih prve večeri Dana turizma koje je održana u srijedu proglašeno je i tridesetak pojedinaca, koji su se posebno istaknuli na svojim radnim mjestima i doprinijeli uspjehu sezonu.

Među njima se našlo i troje Međimuraca. Dino Mađarić, zaposlen u poduzeću Rudi express d.o.o. iz Mihovljana najbolji je vozač u Hrvatskoj, Nino Škrobar iz poduzeća GP Ekom iz Čakovca najbolji je spasilac na plažama i bazenima, dok je posebno priznanje za razvoj eno-gastro turizma dobio Etno Art Travel iz Lopatinca obitelji Martinjaš.

Priznanje je primila Tatjana Martinjaš. Nominiran u kategoriji Inovacija godine bio je Međimurec Davor Fileš za modularni sustav za opremanje biciklističkih staza. No, nagrada mu je izmakla, ali čestitke na samoj nominaciji i drugom mjestu.

Na svečanoj završnici bila je i međimurska delegacija predvođena međimurskim županom Matijom Posavcem, njegovim zamjenicima Sandrom Herman i Josip Grivecom. Bio je i tu tajnik Tursitičke zajednice Međimurske županije Rudi Grula.

Svi su oni čestitali dobitnicima i nominiranima te iskazali zadvoljstvo što Međimurje svakim danim postaje prepoznatljiva turistička destinacija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije