Vijesti / Društvo
Društvo
AZIL PRIJATELJI Alarmantno stanje u azilu u Čakovcu

AZIL PRIJATELJI Alarmantno stanje u azilu u Čakovcu

Na svojem Facebook profilu, Azil 'Prijatelji' Čakovec objavili su alarmatni status u vezi situacije u azilu koji prenosimo u cijelosti:

'Upravo dojava u inbox, ostavljeni na separaciji u Ivanovcu... Danas smo sami sebe prijavili inspekciji da smo debelo probili kapacitet skloništa i evo sad to i javno pišemo. Naime, u protekla dva tjedna primali smo i po desetak štenaca dnevno. Ostavljaju ih posvuda, uglavnom malene i nejake, pune parazita, bolesne. Ne bi preživjeli vjerojatno ni noć.

Stanje u azilu je alarmantno, popunili smo i zadnje slobodno mjesto i u karanteni i u dvorištima i ako se nešto ozbiljno ne počne događati u Međimurju, mi više nećemo moći biti spas za mnoge koji će smrt naći po šumama, jarcima i na cesti. Molimo vas, pričajte s ljudima, pričajte sa susjedima, govorite o potrebi sterilizacije, ova situacija bez toga nema rješenja.'

Mi kao portal eMedjimurje.hr također se zalažemo za prava životinja te želimo poručiti ljudskom šljamu koji je ostavio nemoćne životinje u Ivanovcu - sram te bilo!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!