Vijesti / Društvo
Društvo
SHAMPEROVI specijaliteti oduševili na 4. rođendanu 'Galerije Sjever'

SHAMPEROVI specijaliteti oduševili na 4. rođendanu 'Galerije Sjever'

Bistro i vinarija Shamper prije svega pozornost plijeni izvrsnom hranom, ljubaznim osobljem, domaćim pjenušcima i sposobnošću za ulaganje u modernu tehnologiju. Predivan ambijent Starog grada u Čakovcu u čijem sklopu Shamper djeluje fenomenalno se nadopunjava s nabrojenim i stvara zanimljiv kontekst tradicije i povijesnog značaja s jedne te suvremenog pristupa eno gastronomiji s druge strane.

Svaki uspjeh počinje komunikacijom, suradnjom i kooperacijom. Ponuda Bistroa i vinarije Shamper počiva na prokušanom receptu suradnje s lokalnim proizvođačima. Zajednički rad na željenom cilju neminovno vodi do postizanja dobrih rezultata. Koristimo svaku priliku kako bismo ostvarivali uspješne kooperacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zato smo sudjelovalii na događaju 'Galerija Sjever & 4 zvjezdane godine!' gdje smo predstavili svoje delicije:
** Bruskete od domaće mozzarelle i rajčice
** Domaće njoke sa bučinim košticama
** Bruskete od kobasice domaće mangulice sa ukiseljenim šampinjonima i lukom na domaćem kruhu od pirovog brašna

Kušajte specijalitete Bistroa i vinarije Shamper: posjetite ih u Starom gradu u Čakovcu i uživajte u jedinstvenom iskustvu spoja tradicije i moderniteta.

Ljubaznost i kvaliteta vrhunske hrane i vina sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima, a duh suradnje na svim razinama vodit će vas ka želji za povratkom u naš unikatni prostor!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!