Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Kakve legende - Međimurci 'rasturili' u Supertalentu

VIDEO Kakve legende - Međimurci 'rasturili' u Supertalentu

'Bio je jako dobar osjećaj dobiti zlatni gumb jer je bilo neočekivano. Audicijski nastup prošao je odlično i imali smo sve spremno, a sada za polufinale krećemo od nule. Zahtjevnije je i puno smo više truda uložili', poručili su dečki iz Čakovca iz Scifidelity Orchestra.

Kao i ranije vježbali su na ulici, a kažu da im se to posebno sviđa jer imaju live feedback. ''Ovoga puta odlučili smo se usredotočiti na koreografski dio. Na audiciji nam je koreografija bila spontana, a sada je posve drugačije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(Izvor: Supertalent/Facebook)

Morali smo se fokusirati na neke korake koji su dosta teški. Mi se fokusiramo na glazbu, a sada treba u to uklopiti koreografiju'', no to nije problem ovim dečkima koji vole izazove.

Rekli su kako su ovaj nastup posvetili Scatman Johnu. Punim imenom John Paul Larkin bio je popularan 90-ih, a mnogi su se zabavljali uz njegove hitove 'Scatmans World' i 'Scatman John'.

Scifidelity orchestra čini šest školovanih zaljubljenika u glazbu, a dolaze iz Međimurja i Karlovca. Sastav čine petorica braće iz Međimurja Stjepan, Benjamin i Filip Horvat te Abel i Jošua Kovačević i Robert Pajić iz Karlovca, a u ovoj formaciji sviraju od 2011. godine, javlja Nova TV.

Ukoliko smatrate da trebaju nastupati i u finalu, možete glasovati pozivom na broj 0615505, ili SMS porukom s ključnom riječi TALENT 05 na broj 666888.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!