Vijesti / Društvo
Društvo
MEF 'LJUBO KUNTARIĆ' na festivalskoj karti Europe

MEF 'LJUBO KUNTARIĆ' na festivalskoj karti Europe

Značaj Međimurskog festivala ovih dana potvrdila je i Europska federacija festivala EFFE EU na svojim stranicama, stavivši na europsku kartu po prvi puta i Čakovec. Doprinos je to činidbe koju kroz godine ovaj festival ostvaruje u okvirima pop zabavne glazbe ne samo u Hrvatskoj.

Čak 13 skladbi od 20 u dijalektu, odabrano je ove godine za izvođenje na Međimurskom festivalu koje ćemo po prvi puta uz festivalski orkestar čuti 24. studenog u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Okupljanje izvođača i pratećih grupa započinje već dan ranije, dobrodošlicom i izletom vinskom cestom. Svakodnevni interes za ulaznice je velik, što putem e-maila: info@mef-hr.com, što putem rezervacija.

Iako će se  dio ulaznica sačuvati za prodaju na ulazu u dvoranu na sam dan festivala, Organizacijski odbor jedan kontingent ulaznica pustio je u pretprodaju Općini Selnica Caffe baru Božo Pub u Maloj Subotici.

Na 15. MEF-u uz čakovečki Plesni studio „Korak“ u show programu nastupit će i dvije atraktivne pjevačice Katarina Rautek bivša članica grupe ET i Lili Gee.

Po prvi puta proglasit će i najslušanija pjesma prošlogodišnjeg festivala, te dodijeliti dva Grand Prix-a prema ocjeni stručnog žirija kojem predsjeda Branimir Mihaljević.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!