UČENICI OŠ Gornji Mihaljevec na stručnoj ekskurziji u Klagenfurtu

Učenici OŠ Gornji Mihaljevec 31. listopada 2017. bili su na stručnoj ekskurziji u Klagenfurtu u Austriji.

Put je bio svojevrsna nagradna ekskurzija na koju su priliku imali ići oni učenici koji postižu odlične rezultate u učenju njemačkog jezika te polaznici dodatne nastave njemačkog jezika, povijesti i esperanta.

U pratnji svojih učitelja njemačkog jezika Marte Lončar – Vinković i Gorana Mikulana te drugih učitelja i djelatnika škole, učenici su razgledali svjetski poznati Minimundus u Klagenfurtu, prošetali prekrasnim Europaparkom do jezera Wörtersee.

Nakon toga je slijedio razgled centra Klagenfurta u pratnji lokalnog vodiča na njemačkom jeziku. To je bila prilika da malo napregnemo svoja znanja razumijevanja njemačkog i naučimo kako je nastao Klagenfurt i jezero na kojem on leži, kao i druge znamenitosti ovog prelijepog srednjeeuropskog grada.

Slobodno vrijeme su prema vlastitim željama proveli u centru grada te sa vratili kući puni dojmova i vrećica sa suvenirima, te sa pokojom riječi njemačkog više.

Ovakvu stručnu ekskurziju organiziraju svake druge godine te je ovo sada bila treća po redu. S veseljem očekuju nova putovanja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije