BISTRO BEŠKA organizira 6. prosinca drugu Večer bijelih vina

Zastudilo je naglo i ober očekivanja. Najugodnije je ući na toplo, sjesti do peći, staviti na stol šalicu kave i mirno smišlati kako riješiti sve dileme ovoga svijeta.

Bistro Beška je to mjesto u Čakovcu u kojemu su svi uvjeti da nam se udovolji svemu napisanome. Ali to još nije sve! (sjećate se tog povika iz ultra napornih reklamnih spotova?)

Nakon izuzetnog prijema prve vinske večeri, Beška vas zove na drugu, novu Večer bijelih vina, u srijedu 6. prosinca točno u 18 sati. Radionice su inovativno osmišljene, vode se zanimljivo i duhovito, a vi ste jedini i najvažniji ‘sudački panel’ koji kuša, upoznaje, razlikuje i dobiva nove spoznaje o vinu i vinskim magovima Hrvatske i svijeta.

Pred nama su večeri Bijelih vina, Crvenih vina, Rose vina i zadnja večer o Pjenušcima. Svake se večeri prezentira i kuša po 6 pažljivo odabranih vina, ističu osnovne razlikovne značajke, daju praktični savjeti i preporuke, a najviše od svega se gušta.

Svaku večer dodatno obogaćuju delicije kuhinje Beška. Sudionika radionica koji rezervira, odnosno uplati 4 vinske večeri, Beška na petu večer zove GRATIS. Vinske večeri, u suradnji s Beškinim timom i Blogom ‘Kupice i lonci’, postavlja i vodi Ivan Goričanec.

Cijena ulaza po večeri je 150 kuna, a za rezervacije i kupnju ulaznica brine Luka na broju 099 444 9220.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije