Vijesti / Društvo
Društvo
PJENUŠAC IZ SHAMPERA idealan i kao božićni poklon

PJENUŠAC IZ SHAMPERA idealan i kao božićni poklon

Mjeseci se izmjenjuju poput listova omiljene knjige, i prosinac je već pred vratima. Počinje razdoblje iščekivanja svima omiljenog blagdana. S prvim snijegom krajolik poprima zadivljujuće šare, a upravo je divljenje osjećaj koji izaziva pogled na čakovečki Stari grad iz Perivoja Zrinskih.

U srcu hladne plemenitaške kule sakrio se kutić pun topline, znanja, profinjenosti i dobre volje. Bistro i vinarija Shamper nudi jedinstveno enogastronomsko iskustvo kakvo ćete zauvijek pamtiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim ukusnih jela, nastalih prema formuli koja zbraja kvalitetne namirnice lokalnih proizvođača sa znanjem, posebnu priču pripovijedaju i Shamperovi pjenušci.

Ta priča počinje kad je jedan eminentni međimurski poduzetnik odlučio iskoristiti vještine i iskustvo prikupljeno na putovanjima u francusku regiju Champagne. Upogonio je i znanje koje posjeduje u području proizvodnje vinarske opreme.

Veliki broj njegovih poslovnih partnera otprije su sačinjavali francuski proizvođači šampanjaca, a on je navedene prednosti pretočio u Shamper, izvrstan pjenušac i fenomenalno mjesto za prikupljanje lijepih gastronomskih i enoloških iskustava.

Sama proizvodnja pjenušaca ne zbiva se u prostorima palače Zrinski, no tamošnji podrumi predstavljaju idealno mjesto za drugo, završno vrenje, a pjenušci se u boce pune samo za potrebe bistroa i vinarije Shamper. Posjetite ovo unikatno mjesto u Starom gradu u Čakovcu!

Rezervirajte mjesto slanjem poruke na e-mail info@shamper.hr ili putem telefona na 040/390-777. Ostale detalje naći ćete na Shamperovoj Internet stranici.

Došećite u bistro i vinariju Shamper te s nama i dragim osobama podijelite ljubav prema međimurskoj povijesti, kulinarstvu i profinjenoj kapljici!

Idealan kao poklon, osobito u svečanim prilikama, naš pjenušac obradovat će svakog ljubitelja tekuće elegancije.

Božić i obiteljsko raspoloženje koje će vladati predstavlja stoga idealnu priliku da posjetite Stari grad i Shamper ili voljenima poklonite bocu ispunjenu radošću i ljubavlju!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.