Vijesti / Društvo
Društvo
GREEN LAND Najbolje mjesto za igru i proslavu dječjih rođendana

GREEN LAND Najbolje mjesto za igru i proslavu dječjih rođendana

Želite ostaviti djecu na nekoliko sati zbog obaveza ili vam je potrebno samo malo odmora, a nemate gdje niti kome? – Ne brinite, imamo rješenje za Vas.

U koprivničkom Domu mladih od petka, 24. studenog 2017. godine započinje održavanje kreativno edukacijskih – radionica od 18 do 19:30 sati dok subotom od 10 do 14 sati možete ostaviti dijete/djecu u igraonici 'Green land' gdje će se njihovi stručni animatori pobrinuti za dobru zabavu te siguran i ugodan boravak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Igraonica je opremljena velikim zračnim dvorcima s toboganima, trampolinom, disco kuglama, sportskim i zabavnim rekvizitima za zajedničke igre, svim potrebnim za karaoke party, a za još više zabave tu su animatorice koje su zadužene za facepainting. Površina same igraonice je 330m².

Osim toga, petkom od 18 do 19,30 sati su za djecu pripremili razne kreativno – edukacijske radionice kojima je cilj da se djeca druže i nauče osnovne stvari o tematskoj cjelini.

Potrebna je prethodna rezervacija na radionice koje su napravljene s naglaskom na ekologiju i buđenje svijesti o potrebi ekološkog razmišljanja, a istovremeno samostalno rješavaju postavljeni problem/zahtjev, sudjeluju u interakciji te razviju motoričke sposobnosti.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu jer jedino kod njih u gradu možete ostaviti djecu na čuvanju, igranju i zabavi, dok Vi obavljate Vaše obaveze ili odmarate od napornog tjedna.

Cijena dječje igraonice 'Green land' i cijena kreativno – edukacijske radionice: 
- jedno dijete - 20 kn/h
- dvoje djece - 15 kn/h
- troje djece - 10 kn/h

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.