Vijesti / Društvo
Društvo
DOĐITE u Bistro Beška na drugu, novu Večer bijelih vina

DOĐITE u Bistro Beška na drugu, novu Večer bijelih vina

Zastudilo je, produžile se noći, a kratki dani natmurili. Najugodnije je ući na toplo, sjesti do peći, staviti na stol šalicu kave i mirno smišljati kako riješiti sve dileme ovoga svijeta.

Bistro Beška je mjesto u Čakovcu u kojemu su svi uvjeti da nam se udovolji svemu napisanome. Ali to još nije sve! (sjećate se tog povika iz ultra napornih reklamnih spotova?)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon izuzetnog prijema prve vinske večeri, Beška vas zove na drugu, novu Večer bijelih vina, u srijedu 6. prosinca točno u 18 sati.

Radionice su inovativno osmišljene, vode se zanimljivo i duhovito, a vi ste jedini i najvažniji 'sudački panel' koji kuša, upoznaje, razlikuje i dobiva nove spoznaje o vinu i vinskim magovima Hrvatske i svijeta.

Pred nama su večeri Bijelih vina, Crvenih vina, Rose vina i zadnja večer o Pjenušcima.

Svake se večeri prezentira i kuša po 6 pažljivo odabranih vina, ističu osnovne razlikovne značajke, daju praktični savjeti i preporuke, a najviše od svega se gušta. Svaku večer dodatno obogaćuju delicije kuhinje Beška.

Sudionika radionica koji rezervira, odnosno uplati 4 vinske večeri, Beška na petu večer zove GRATIS. Vinske večeri, u suradnji s Beškinim timom i Blogom 'Kupice i lonci', postavlja i vodi Ivan Goričanec.

150 kuna je cijena ulaza po večeri, a za rezervacije i kupnju ulaznica brine.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!