Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO Genova iz Čakovca predstavlja svoj novi singl 'Baš sam lud'

VIDEO Genova iz Čakovca predstavlja svoj novi singl 'Baš sam lud'

Sedmorka iz Čakovca, koja stvara i djeluje pod imenom Genova, svoju petu godinu postojanja zaokružuje novim video singlom 'Baš sam lud'.

U godini koju je obilježila objava njihovog istoimenog debitantskog izdanja koje donosi fuziju zaraznog pop-rock zvuka s diskretnim elementima funka i jazza, perspektivni bend zasjao je novim singlom koji je nastao u njihovoj prvoj, ujedno dvostrukoj glazbenoj suradnji s karizmatičnim slovenskim kantautorom Zoranom Predinom i našim vrsnim pijanistom Matijom Dedićem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovi renomirani glazbenici odavno su osvojili hrvatsku publiku svojom glazbom i šarmom, a pored sjajnih uspjeha s vlastitim projektima, tokom 2017. oduševljavali su nas zajedničkim pjesmama obuhvaćenima na dvama fantastičnim albumima 'Tragovi u sjeti', pišu 24sata.

Tijekom godina, njihov neprikosnoveni glazbeni talent obogatio je brojna izdanja žanrovski šarolikog glazbenog repertoara, a kao posljednji zasjao je novi singl grupe Genova 'Baš sam lud', objavljen pod etiketom Croatia Recordsa i snimljen u studiju Miroslava Lesića u Zagrebu.

Singl 'Baš sam lud' popraćen je sjajnim video uratkom u režiji Marka Dimića 'Jimmya', nastalim u suradnji s Žanom Novoselom. U video spotu zaplesala je Filipa Zubić, talentirana učenica Virne Hošnjak, poznate hrvatske koreografkinje i plesačice, a uz nju se pojavljuje i hrvatska manekenka iz Čakovca Ema Kovač koja već osvaja svjetske modne piste.

Genova su: Hrvoje Krištofić (vokal), Gabriela Hrženjak (vokal), Alen Horvat (gitara), Bruno Damjan (gitara), Matija Turk (klavijature), Dino Blažeka (bas gitara), Emil Kranjčić (bubnjevi).

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!