Vijesti / Društvo
Društvo
NIKOLA POKRIVAČ je konačno zdrav, i treći puta je pobijedio rak

NIKOLA POKRIVAČ je konačno zdrav, i treći puta je pobijedio rak

Desetka Slaven Belupa, Nikola Pokrivač, rodom iz Međimurja, sjajno se oporavlja od presađivanja koštane srži primljenih od svoje majke Ane.

Hodgkinov limfom bolest je koja Pokrivaču ne da mira, nedavno mu se vratila treći puta. Proteklih dana Nikola je viđen u Koprivnici gdje je posjetio svoje, sada bivše suigrače. Naime, nogometu se ne planira vraćati, barem ne u igračkom smislu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

– Dobro sam, super sam. Svakog četvrtka moram na kontrolu, ali to mi nije nikakav problem. Nogomet više neću igrati, barem ne profesionalno. Upisao sam trenersku akademiju i pokušat ću dobiti trenersku licencu. Ne razmišljam o povratku bolesti – rekao je Nikola Pokrivač za epodravinu.hr.

Pokrivaču se nedavno bolest vratila po treći puta, a zbog njega je u mnogim mjestima održana donacija matičnih stanica, a odaziv je bio veliki. Ipak, Nikoli je savjetovano da mu donor bude netko iz kruga obitelji, a odabir je pao na majku Anu.

Prva dva mjeseca oporavka bili su najteži, morao je biti u totalnoj izolaciji, odsječen od svih. Obitelj ga je mogla gledati kroz staklo, ali danas su stvari drugačije. Nikola svaku moguću sekundu provodi s dvije najdraže žene, sa svojom suprugom i kćeri.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5935

Vezani članci

Reci što misliš!