Vijesti / Društvo
Društvo
SUPERTALENT Atomi iz Goričana sve oduševili i ušli u finale!

SUPERTALENT Atomi iz Goričana sve oduševili i ušli u finale!

Plesna skupina Atomi iz Goričana u večerašnjoj polufinalnoj emisiji oduševila je žiri i publiku te su izborili direktan ulazak u finale Supertalenta!

>>> VIDEO Bili su mrak - Atomi iz Goričana oduševili u Supertalentu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pet plesača koji se bave urbanim plesom u posebnim kostimima s LED svjetlima mogu biti samo i jedino Atomi! Patrik koji je vođa grupe, ErikDominikJakob i Petra prava su inspiracija.

''Pripremili smo ekstremni svjetleći spektakl sa više animacija, plesa i akrobacija'', rekli su iz ove plesne grupe koja je u potpunosti sama osmislila nastup, ali i izradila kostime koji se moraju obnavljati i puniti kako bi mogli zasvijetliti u punom sjaju. I u tome su uspjeli.

Za svoju točku pripremali su se dva mjeseca, a priznaju kako ih je sada malo veća trema. ''Sada ipak ima više napetosti, ipak, ovo je emisija u živo i nema mjesta greškama, ali nadamo se najboljem'', rekli su za Novu TV.

Zbog plesne skupine Atomi u studiju Supertalenta zavladao je potpuni mrak, a čim su se pojavili znali smo da spremaju jako, jako dobar nastup! "Pripremili smo ekstremni svjetleći spektakl sa više animacija, plesa i akrobacija", rekli su iz ove plesne grupe uoči polufinalnog nastupa.

"Meni je ovo mrak", otvorio je komentiranje Davor Bilman. "Vi imate 15 godina? Od 12 - 15?Vaši roditelji i prijatelji trebaju biti najponosniji na svijetu! Ovo se u stranom Supertalentu, ljudi ulažu puste novce u kostime, a vi ste ih napravili svojim rukama. Apsolutni rispekt, ja molim Boga da uđete u finale", rekla je Maja.

"Uglavnom su programirana paljenja svijeta, a vi to radite svojim rukama! Super plešete, bravo!", rekao im je Janko. "Samo jedna riječ - senzacionalno", zaključila je Martina Tomčić.

Atomi iz Goričana tako su se pridružili Scifidelity Orchestra koji su mjesto u finalu izborili prije mjesec dana. Navijamo za naše Međimurce u finalu!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!