STUDENTI ZA MURID U Čakovec stiže božićna prikolica, napunite je igračkama

U duhu predbožićnog vremena, organizira se velika Božićna dobrotvorna akcija prikupljanja igračaka pod imenom ‘Dječja želja za malo veselja’.

Oni igračke vole
Za njih Djeda Mraza mole
Da im donese ispod jelke
Barbike, autiće i medeke
Djed je već stari
A patuljci su jako mali
Previše posla imaju
I vašu pomoć trebaju
Da ispune njihove Želje
I donesu radost i veselje
Zato izdvojite koju igračku staru
I razveselite dječicu malu

Pozivaju se svi građani Međimurja (a i svi ostali) da sudjeluju u ovoj donaciji, da pretraže svoje tavane, ostave, podrume, stare ormare i učine ovaj Božić nekom djetetu zaista posebnim. Akcija će se održati u centru Čakovca (kod crkve Sv. Nikole), dana 16. prosinca u trajanju od 8 do 12 sati. Osigurana će biti božićna prikolica u koju će se moći donirati igračke.

Želja organizatora ove akcije je da se prikupljenim igračkama uveseli mališane udruge MURID – Centar za ranu intervenciju u Čakovcu te će im iste biti predane 22. prosinca 2017.

Akciju će održati Međimurska studentska mreža – Potepuh, a njima će se pridružiti i studenti Međimurskog veleučilišta koji će pripomoći s poklonima te dijeliti slatkiše djeci.

– Nadamo se što većem odazivu kako bismo svi zajedno razveselili simpatične i neodoljive klince te kako bi njihova lica obasjao osmijeh, a naša srca bila puna radosti – poruka je organizatora.

Sve informacije možete dobiti na 098 131 2364 (Nikola) ili na Facebook stranici klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije