DJEČJE gradsko kazalište Čakovec u Macincu

Članice i članovi udruge Maxenca i ove su se godine pobrinuli za darivanje mališana Macinca prigodnim slatkim poklonima.

Sportski dom je bio prigodno ukrašen kako bi u blagdanskom ozračju dočekali najmlađe, njihove roditelje i bake, a sve njih je na ulazu u dvoranu sportskog doma dočekao nasmiješeni snjegović.

Ove godine u goste su pozvani mladi glumci Dječjeg gradskog kazališta Čakovec koji su izveli predstavu Štrumfovi pomažu Djeda Mrazu.

U prigodnom pozdravnom govoru predsjednica udruge Maxenca Špicar Marciuš Magdalena zahvalila se na dolasku roditeljima i bakama tridesetak mališana koji su se odazvali pozivu i došli na predstavu.

Predsjednica je mladim glumcima Dječjeg gradskog kazališta i redatelju predstave Buvač Dejanu čestitala dvadesetu godišnjicu osnivanja i poželjela im puno uspjeha u daljnjem radu.

Djeca Macinca su znatiželjno sa iskrenim dječjim osmjesima i pljeskom pratili predstavu, kretanje i glumu mladih glumaca u lijepo kreiranoj obući, odjeći i kapama.

Nakon predstave djeca su sa veseljem i zahvalnošću preuzela pripremljene darove. Predsjednica udruge je nakon podjele darova svima poželjela miran i blagoslovljen Božići sretnu Novu godinu.

Druženje je nastavljeno uz prepun stol ponuđenih slatkiša, grickalica, vrućeg čaja i kuhanog vina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije