VELIKO FINALE Atomi i Scifidelity orchestra u borbi za 200.000 kuna

Poznata su imena svih finalista! Odabirom publike Atomi iz Goričana su osvojili najveći broj glasova u zadnjoj polufinalnoj emisiji Supertalent na Novoj TV.

>>> VIDEO Fantastičan Scifidelity Orchestra u finalu Supertalenta!
>>> SUPERTALENT Atomi iz Goričana sve oduševili i ušli u finale!

Patrik (15) i Dominik Arambašić (14), Erik Krznar (12), Jakob Jakšić 12) i Petra Mesarić (15) dolaze iz Goričana. Najmlađi član grupe ima dvanaest, a najstariji petnaest godina. Svaki dan poslije škole plešu i treniraju.

Sve pokrete koje izvode naučili su sami. Jako su motivirani i predani stalnom treningu. Najstariji član Patrik je vođa grupe, on dizajnira kostime, kreira koreografiju, pjeva i motivira cijelu skupinu.

Kažu kako na dan imaju dvije probe, jedna je ujutro i bez kostima je dok je druga navečer. Tada uključuju svjetleće rekvizite.

“Meni je ovo mrak”, otvorio je komentiranje Davor Bilman. “Vi imate 15 godina? Od 12 – 15?Vaši roditelji i prijatelji trebaju biti najponosniji na svijetu! Ovo se u stranom Supertalentu, ljudi ulažu puste novce u kostime, a vi ste ih napravili svojim rukama. Apsolutni rispekt, ja molim Boga da uđete u finale”, rekla je Maja, piše Nova TV.

“Uglavnom su programirana paljenja svijeta, a vi to radite svojim rukama! Super plešete, bravo!”, rekao im je Janko. “Samo jedna riječ – senzacionalno”, zaključila je Martina Tomčić.

Već ranije svoje mjesto u finalu izborili su člnaovi Scifidelity Orchestra.

Scifidelity orchestra čini šest školovanih zaljubljenika u glazbu, a dolaze iz Međimurja i Karlovca. Sastav čine petorica braće iz Međimurja Stjepan, Benjamin i Filip Horvat te Abel i Jošua Kovačević i Robert Pajić iz Karlovca, a u ovoj formaciji sviraju od 2011. godine.

Finale Supertalenta je u nedjelju, 17. prosinca, a mi navijamo za naše Međimurce! Očekuje nas pregršt atraktivnih točaka, talentiranih natjecatelja koji će se boriti za titulu petog hrvatskog supertalenta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije