MEĐIMURCI RASTURILI Atomi i Scifidelity Orchestra oduševili!

Oni su prava inspiracija. Atomi sami izrađuju kostime, osmišljavaju koreografiju i uz to sve idu u školu. Ova peteročlana ekipa pohađa od sedmog razreda osnovne škole do prvog srednje.

”Imali smo kratki rok, ali uspjeli smo napraviti dobar posao. Naši treninzi bili su od 9 ujutro do 22 sati, čak cijeli tjedan nismo išli u školu, ali imali smo podršku i razumijevanje svih koji su nam to opravdali”, objasnili su nam iz ove svjetleće skupine.

Koreografija im se dosta razlikovala po novim pokretima i animacijama. Po danu su vježbali koreografiju i pokrete, a kada se smrači oblačili su odijela i uvježbavali svjetleće efekte, piše NovaTV.

”Mi smo sretni što smo došli do finala i nadamo se dobom plasmanu”, rekli su nam Atomi koji su dobili su dobili i malu pomoć za finale Supertalenta.

Scifidelity Orhestra prenijeli energiju kakvoj se nadaju i veliki glazbenici!

Vesela, nasmijana i neposredna ekipa iz Scifidelity Orchestra ponovno je sve oduševila u finalu Supertalenta!

Nakon audicijskog pa i polufinalnog nastupa Scifidelity Orchestra neki su se članovi žirija željeli preseliti u njihov grad kako bi ih mogli što češće slušati i gledati njihove nastupe.

Iz nastupa u nastup nadograđivali su svoje glazbeno, ali i plesno umijeće, a u finalnoj završnici prikazali su se u najboljem mogućem svjetlu.

”Finale Supetalenta bilo nam je kompliciranije jer smo uz koreografiju i samu glazbu uveli i tehniku. To je tehnologija na svim razinama. Puni bubnjevi, sve spojeno na struju, DJ pult i uz to cijeli performans, ali ako sada uspijemo to je to”, rekli su nam prije nastupa.

Rekli su kako su se pripremali najdulje do sada. Većina stvari koje su ranije izvodili bile su uhodane, a sada su krenuli od nule. ”Vježbali smo i doma, ali smo i na ulici to isprobali. Smatramo kako smo se iz nastupa u nastup nadograđivali , ali komentari publike su bili različiti. Svjesni smo da je prvi nastup imao faktor iznenađenja. Publika je to prepoznala i zato smo u finalu”.

Ovi su se dečki izrazili nogometnim rječnikom te su dodali: ”Srce ćemo ostaviti na terenu i pobijedit ćemo sami sebe. Posvetili bi ovu pjesmu Weird russian gayu koji nas je inspirirao da budemo više weird. Želimo i pozdraviti naše obitelji koji su patili, ali podržavali nas i sav emocionalni i financijski teret trpili. Veliko hvala!”, javlja NovaTV.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije